gamingstol

Gamingstol bäst i test 2022 – Hitta bästa gamingstolen

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Idag spelas tv-spel och dataspel i nästan alla svenska hem och spelare finns i alla åldrar från en mängd olika typer av stolar och soffor. Spelmarknaden är enormt stor och kommer konstant ut med nya fantastiska spel både offline och online.

För dig som lägger ner mycket tid framför en tv-konsol eller en dator känner säkert att det är dags att investera i en bekväm bra datorstol. Det är ett enkelt beslut efter att ha spenderat timmar i en ganska opraktisk och obekväm kontorsstol. Gamingstolar finns i olika utföranden och varierande prisklasser och du vill säkert veta vilka gamingstolar som är bäst i test.

Att välja den gamingstol som passar dig bäst är väldigt viktigt eftersom det handlar om komfort, kvalitet och givetvis hur mycket den får kosta. Alla vill säkert ha en gamingstol som har snygg design och blir en cool del av inredningen men det finns många andra faktorer att ta hänsyn till, bland annat hur bekväm den bästa gamingstolen verkligen är. Marknadsutbudet av gamingstolar är som sagt väldigt stort och det finns många bra stolar av olika tillverkare men med olika pris. I vårt oberoende test av de bästa gaming stolarna kommer du att hitta kvalitetsstolar till riktigt bra pris samt finare modeller till ett något högre pris.

Vad är den bästa datorstolen? Vår bäst i test av gamingstolar kommer att ge dig en bra guide för att välja den gamingstol som är bäst för just dig. Att kunna sitta bekvämt i den bästa gamingstolen under långa spel sessioner är oslagbart. En riktigt bra gamingstol kommer inte bara att ge dig comfort men även möjlighet att prestera på topp under lång tid. Det är också vitalt den bästa gaming stolen är ergonomiskt korrekt är viktigt för att skydda dig och din hälsa från långvarig påfrestning.

Topp 5 bästa gaming stolar

1. Svive Gemini Gamingstol Mörkgrå

Svive Gemini gamingstol är oerhört bekväm som erbjuder dig extrem komfort. Denna nya gamingstol har klätts med mjukt, hållbart och mycket bekvämt tygmaterial. Materialet är andningsaktivt och lätt att rengöra. Under långa spelsessioner kommer stolens tyg att förbli svalt.

Svive gamingstol kan enkelt och snabbt justeras till önskad höjd med en 4-stegs justering av en klass 4 gashiss. Stolen kan förlängas med 80 millimeter samt kan ta en vikt på max 150 kilo vilket gör denna stol till ett bra köp för både korta, långa och spelare som väger lite mer.

Gamingstolen är givetvis försedd med 4D-armstöd där du kan kan justera höjden nedåt eller uppåt samt flytta stöden snett utåt eller inåt, i sidled samt bakåt eller framåt. Dessa justeringsmöjligheter kommer att ge dig en garanterat bekväm sittställning.

Även ryggläget är justerbart med ett steglöst ryggstöd. När du hittat det läge som passar dig bäst låser du enkelt ryggstödet. Dessutom kan du luta stolen 180 grader när du vill ta en välbehövlig paus i spelandet. Sätet kan lutas 30 grader för att hjälpa till med att hitta en bra sittställning. Du kan räta upp ryggstödets lutning och anpassa den efter din vikt så att den följer dig när du lutar dig bakåt.

Gamingstolen är byggd med en fast stålram som klarar långvarig användning. Denna stol erbjuder dig hög sittkomfort och är fylld med hållbart fast skum. Kuddarna för nacke och rygg är fyllda med minneskum som kommer att ge dig extra komfort för dig som spelar långa sessioner. Kuddarna har specialdesignats för att ge bra stöd för korsryggen samt nacken och för att ge dig en bättre ergonomisk sits. Det är lätt att ta bort kuddarna om du känner att dom inte behövs.

Fördelar

 • Mycket bra justeringar och inställningsmöjligheter
 • Sköna 4D armstöd med dämpande yta
 • Mycket bekväm gamingstol som klarar upp till 150 kilo

Nackdelar

 • Remmen till nackkudden kunde varit lite lösare för justering

2. AEROZ – GC-3100-med RGB LED Gamingstol

AEROZ – GC-3100 RGB LED gamingstol är utrustad med RGB LED ljus som strömmar ner för sidorna på din stol i alla färger. En cool och snygg funktion som du aktiverar genom att koppla din stol till ett USB strömkälla som exempelvis din dators USB port. Genom en fjärrkontroll kan du justera färger samt aktivera LED ljus effekter. För att maximera stöd för din rygg och nacke har tillverkaren fokuserat på ergonomi och inkluderat extra kuddar för rygg och nacke. Stolen har utrustats med en av marknadens bästa 4 lift som ger komfort och hållbarhet.

Gamingstolen har försetts med 2D armstöd som kan justeras i upp, ner samt från sida till sida. Ryggstödet är något högre vilket ger bättre stöd för ryggen. Sätets höjd är justerbart och ryggstödet kan fällas till 135 grader. Stolen har utrustats med stora racinghjul och klarar en vikt på 120 kilo.

Fördelar

 • Riktigt cool och snygg design med LED ljus med fjärrkontroll
 • Ergonomiskt korrekt och bekväm stol
 • Utmärkt Klass 4 lift samt stora racinghjul för högre komfort

Nackdelar

 • Kunde utrustats med åtminstone 3D armstöd

3. Arozzi Verona V2 Gaming Chair White och Arozzi Verona XL + Gaming Chair Black

Det Svenska företaget Arozzi är ett företag som de flesta gamers redan är välbekanta med. Arozzi Verona V2 Gamingstol är en stol som kommer att ta dig till nästa nivå. Företagets svenska designers tagit med de mest populära funktionerna från andra gamingstolar i deras produktion och sammanfört detta med det allra senaste i ergonomisk design. Syftet är att sätta dig i en stol som ger hög komfort och kontroll. Stolen design och klädsel ger en känsla av lyx. För att ge dig bästa komfort har stolen extra vaddering på sitsen, justerbara armstöd samt rygg och nackstöd. En fördel för dig som tycker att design är viktigt är att stolen säljs i flera snygga färger. I Verona har Arozzi gjort en del förbättringar som exempelvis breddat stolen metallram med 1,5 centimeter. Stolens klädsel är tjockare och mer hållbar.

Du kan justera höjden på stolens armstöd, ryggstödet kan lutas max 160 grader och stolen har gungfunktion. Verona har utrustats med en lätt och stabil metallram som klarar upp till 140 kilo samt en klass 4 gaslift för bekvämlighet.

Fördelar

 • Hög bekvämlighet
 • Snygg design med förbättrad hållbarhet i klädseln
 • Breddad metallram som ger högre stabilitet

Nackdelar

 • Kunde ha utrustats med lite fler inställningsmöjligheter

Arozzi tillverkar även Verona XL + spelstol som är specialdesignad för dig som är större. Företaget har utrustat gamingstolen med en förstärkt metallram som är mycket hållbar och klarar upp till hela 160 kilos vikt. Stolen har försetts med en extra bredd på 4 centimeter i jämförelse med Verona V2. Verona XL + ryggstöd har en låsbar lutningsmekanism från 12 grader till max 165 grader.

Det här är en gamingstol som specialdesignats för dig som är XL men är i princip samma stol som den vanliga Verona fast med förstärkt metallram och bredare sits.

Fördelar

 • Förstärkt och hållbar metallram
 • Ryggstöd har en låsbar lutningsmekanism
 • Klarar 160 kilos vikt

Nackdelar

 • Kunde ha utrustats med lite fler inställningsmöjligheter

4. Arozzi Monza Gaming Chair

Arozzi Monza Gamingstol har en mycket snygg design och ger hög komfort till dig som sitter långa timmar och spelar eller arbetar på ett kontor. Monza har ergonomisk design som kompletterats med tjock vaddering för säte, rygg och armstöd för att ge högsta bekvämlighet. För stolens utseende har den svenska designern hämtat inspiration från motorsportens mästerskap. Monza har extra vaddering på armstöden, fem dubbla nylonhjul, justerbar höjd och klarar upp till 95 kilo. Ryggstödet kan lutas och låsas i upprätt position. Stolen är en av de bästa gamingstolarna på marknaden i lågprisklassen och ger dig mycket för pengarna.

Fördelar

 • Mycket snygg design
 • Extra hög komfort
 • Mycket prisvärd

Nackdelar

 • Kunde haft fler justeringsmöjligheter

5. DON ONE – valentino LED gamingstol

DON ONE Valentino LED gamingstol är en mycket bekväm stol för dig som spelar långa sessioner. Stolens design har kompletterats med coola LED RGB-lampor som enkelt kan anslutas till en USB-strömkälla, exempelvis din dators USB-port, för aktivering. Ljuseffekter och färgjustering görs smidigt med din fjärrkontroll.
Tillverkaren har fokuserat på ergonomi för att ge max stöd för din rygg. Givetvis ingår kuddar för korsrygg och nacke för att kunna få mer bekvämlighet under långa spelsessioner. Stolen har utrustats med marknadens bästa klass 4 lift för högre komfort och längre hållbarhet. Armstöden är justerbara 4D armstöd och kan riktas framåt, bakåt, sida till sida samt upp och ned. Ryggstödet är lite högre för bättre stöd plus att du enkelt kan fälla ned det när du vill vila. Stolen har en stadig metallram och klarar max 150 kilo.

Fördelar

 • Snygg design med LED RGB-lampor
 • 4D armstöd med bra justeringsmöjligheter
 • Klass 4 lift för hög komfort

Nackdelar

 • Kunde haft lite mer inställningsmöjligheter

Viktigt att tänka på när du köper en gamingstol

Det finns några saker du behöver tänka på när du är på väg att investera i en gamingstol. För dig som kommer att spendera många långa timmar i din nya stol är givetvis komfort oerhört viktigt. Att du kan sitta bekvämt i en ergonomiskt korrekt gamingstol kommer att förhindra att du drabbas av domningar, ryggvärk eller andra fysiska obehag. En investering i den bästa gamingstolen kommer med andra ord garanterat ge dig en betydligt bättre spelupplevelse.

För dig som tycker att design är viktigt och att stolen ska matcha din gaming uppsättning behöver vara något problem. De bästa gaming stolarna i vår test har bra design och en del av dem finns även i olika färger. Anledningen till att gamingstolar har en så cool och dynamisk design är att den första tillverkaren av gamingstolar faktiskt började sin stoltillverkning till racerbilar. De insåg helt enkelt att det fanns behov av ergonomiskt formade stolar på andra marknader och det är därför som designen säkerligen är bekant för många.

De bästa gamingstolarna finns i olika storlekar och det är viktigt att den stol du väljer är anpassad till din vikt och längd. Ibland kan ett ryggstöd vara för kort eller sätet på en stol vara för smalt, så det gäller att vara noggrann. Om den gamingstol du köpt inte är rätt för din kropp erbjuder de allra flesta försäljare 30 dagars öppet köp. Detta gör det möjligt att byta den modell du köpt mot en annan stol. Kontrollera först med försäljaren om vad som gäller innan du köper stolen.

Det är väldigt viktigt att den gamingstol du köper har justerbara armstöd och ryggstöd. Detta gör att du kommer att de dig en bekväm sits och dagens bästa gamingstolar har ryggstöd som kan lutas tillbaka 180 grader. Men för att få den absolut perfekta bekvämligheten har de bästa gamingstolarna idag 4D-armstöd. De gör så att du kan justera samt vinkla armstödet i 4 olika riktningar för din arm och justera armstödet för att perfekt matcha din längd och ditt bord.

Ett bra tips för att uppnå absolut komfort är att även skaffa en fotpall. När du verkligen vill kunna koppla av i din gamingstol behöver du bara lutar dig tillbaka och sätta upp dina fötter bekvämt på en pall.

Pris på gamingstolar

Gamingstolar har specialanpassats för datorspel samt gaming och ger genom sina ergonomiska design mycket hög bekvämlighet under långa spel sessioner. Syftet är i grunden att du som spelare ska kunna spela under mycket lång tid utan att skada din nacke, rygg och axlar. En stor fördel med gamingstolar är att de har betydligt mer justeringsmöjligheter och inställningar än kontorsstolar. Du har bland annat möjlighet att på olika sätt justera armstöden för bättre komfort och ryggstödet kan låsas i den vinkel som önskas. Konstruktionen är dessutom överlägset bättre än kontorsstolar då de bästa gaming stolarna tillverkats för att kunna användas under många år. Det framgår bland annat genom att de bästa gamingstolarna har för det mesta två års garanti, större komfort, bättre ergonomisk design och betydligt fler inställnings och justeringsmöjligheter. Faktum är att även du som arbetar långa timmar på ett kontor bör fundera på att byta ut kontorsstolen till en gamingstol.

Priserna varierar på de bästa gamingstolarna men du kan skaffa en bra kvalitetsstol för under 2000 kronor. Om du är ute efter högre kvalitet ligger priset på runt 3000 kronor och för dig som vill ha en premiummodell ligger prislappen på runt 4000 till 5000 konor.

Kvalité

Det finns ingen gamingstol som passar alla bäst utan när du väljer en stol finns en hel del att titta på. För att hitta den bästa gamingstolen för dig behöver du ha klart för dig vilka egenskaper du vill att din stol ska uppfylla, vilket material du föredrar, hur bekväm du vill att stolen ska vara samt vilken design och färg du föredrar. För att garanteras den absolut bästa gaming stolen behöver du hitta den som är perfekt för din längd och kroppsform och som samtidigt kan leva upp till dina förväntningar. Det finns små men avgörande skillnader mellan olika märken såsom hårdare ergonomi hos stolar från Noblechairs eller mjukare stoppning i gamingstolar från Arozzi. Det innebär ingen egentlig skillnad på kvalitén hos gamingstolarna utan det har att göra med ditt individuella val av vad som passar bäst. Samtliga gamingstolar i vår bäst i test håller mycket hög kvalitet.

Varumärke

Det finns givetvis flera olika tillverkare av gamingstolar. Företaget som tillverkar den gamingstol som hamnat högst i vår bäst i test heter Nobelchairs. Deras stolar erbjuder optimal bekvämlighet till dig som spelare. Företaget har hittat inspiration av bilsäten från de mest exklusiva bilarna i världen för deras formgivning och design. De har lyckats med kombinerat sportig design med uppdaterad ergonomiska formgivning för att erbjuda högsta möjliga bekvämlighet.

Arozzi är ett svenskt företag som specialiserat sig på produkter för gaming och gamers. Flera av deras utmärkta gamingstolar har hamnat på vår bäst i test eftersom de är av hög kvalitét till bra priser.

DON ONE är en uppstickare som tillverkar gaming produkter och gamingstolar av bra kvalitet och erbjuder snygg design till verkligt överkomliga priser. Ett bra val för dig som vill köpa en riktigt bra gamingstol men som har en tajt budget.

Vanliga frågor om gamingstolar

Hur kan jag veta vilken gamingstol som är bäst för mig?

Det är individuella önskemål och faktorer som avgör vilken gamingstol som är bäst för just dig. För den som har en tajt budget gäller det att hitta den gamingstol som ger mest för pengarna. En prisvärd gamingstol som erbjuder de funktioner som du behöver och som ger tillräcklig komfort för långa spelsessioner. Eftersom vi alla är olika är det omöjligt att säga vilken gamingstol som är bäst för just dig. Självklart är de dyrare gamingsstolarna vanligtvis skönare och bättre men ett högt pris är dock inte alltid en garanti för detta. Faktorer som hur hård dynan är, hur den utformats och hur bred den är är viktigt för din egen preferens när du ska köpa en gamingstol. Dessutom behöver du titta på stolens inställningar, huvudkudde, armstöd och svankstöd och ta en riktig funderare på vad du behöver för att kunna sitta bekvämt under många timmar. För att hitta den gamingstol som är bäst för dig behöver du har detta klart för dig innan du köper din gamingstol. Även om du handlar en gamingstol för ett lägre pris är det fortfarande en investering för flera år framåt. De gamingstolar som är med i vår bäst i test är alla mycket bra alternativ och den stol som passar dig bäst beror alltså på vilka behov och krav du har.

Vad är det för skillnad mellan en gamingstol och en kontorsstol?

Det är en stor skillnad mellan gamingstolar och kontorsstolar. Gamingstolar är specialdesignade för privatpersoner för att kunna sitta bekvämt under långa sessioner utan att skada sin kropp. Gamingstolarnas design skapades från början av ett företag som tillverkade stolar för racerbilar. De bästa gaming stolarna har en ergonomiskt korrekt form och riktigt snygg design. En gamingstol kommer enkelt att matcha din vanligtvis ganska påkostade datoranläggning och kommer att ge ett professionellt intryck. Prisskillnaden mellan en kontorstol och en gamingstol är stor. En gamingstol kostar från strax under 2000 kronor upp till 5000 kronor för en premiumstol. För kontorsstolar ligger priserna på allt från 500 kronor upp till 20 000 kronor och ibland mer. Det innebär dock inte att dyra kontorsstolar är bättre än gamingstolar. Kontorsstolar är vanligtvis tillverkade för företag där personalen spenderar hela dagar framför ett skrivbord och en arbetsdator.
För egna och småföretagare är det rekommenderat att skaffa en gamingstol framför en kontorsstol eftersom du kommer att få betydligt mycket mer för pengarna plus högre bekvämlighet för mindre kostnad

Hur länge kan jag sitta i gamingstol?

Att sitta stilla under lång tid är inte det bästa för din kropp så det gäller att känna efter själv. När du känner att du börjar bli stel eller få lättare värk är det rekommenderat att ta en paus och röra på sig. Du kan ta en promenad till en närbelägen affär, du kan stretcha eller göra något fysiskt som äta lite mat. Oavsett vad du väljer att göra behöver din kropp röra på sig emellanåt och det är speciellt viktigt för gamers som ofta sitter en hel dag i sträck. Ta korta pauser ofta, ta en snabb promenad i friska luften och stretcha lite. Planera gärna in någon form av fysisk aktivitet i veckan såsom styrketräning eller kampsport. Det kommer att öka din fysiska tolerans men också din psykiska färdighet och reaktionsförmåga. Var också försiktig med din syn och känner du att dina ögon börjar bli trötta behöver du ta en paus tills dess att de känns bättre annars kan du riskera att skada din syn. Se till att du får den sömn som du och din kropp behöver, vilket är högt rekommenderat av expert gamers, för att hålla hög psykisk och fysisk prestanda.

Varför är gamingstolens funktioner viktiga?

Gamingstolar har viktiga funktioner som ser till att stödja din kropp och rygg när du spelar framför en tv-konsol eller en dator. Det här är speciellt viktigt för dig som ofta spelar längre sessioner. De bästa gamingstolarna ger dig möjlighet att justera stolen att passa din kropp. Detta innebär att din gamingstol kan enkelt anpassas efter din vikt, längd, kroppstyp och hur du föredrar att sitta. Se dessutom till att din stol kan justeras och fällas efter ditt tycke. När du lyckats matcha dessa faktorer har du säkert hittad den bästa gaming stolen för just dig. Många kanske tror att en billig kontorsstol duger lika bra men de saknar vanligtvis de inställningsmöjligheter som gamingstolar har och erbjuder inte samma bekvämlighet. Ett annat problem med kontorsstolar är att de normalt sett inte har något svankstöd vilket även de billigare gamingstolarna har någon form av. Prismässigt är gamingstolarna överlägsna kontorsstolar eftersom även de billigare gamingstolarna är specialdesignade för gaming och har de flesta justerings och inställningsmöjligheter som spelare behöver.

Är billigare gamingstolar värda att köpa ?

Det finns idag gamingstolar i olika prisklasser vilket gör det möjligt för alla spelare att kunna köpa en stol. Självklart är premiumstolarna värda investeringen men för dig med som vill ha en bra gamingstol men som inte har råd med de dyrare stolarna är det rekommenderat att titta på gamingstolar i lägre prisklasser. En gamingstol, oavsett pris, kommer att ge mer spelglädje och komfort för dig och är definitivt värd att köpa.

Sammanfattning

Gamingstolar är ett första val och en klok investering för alla som tillbringar många timmar framför sin dator eller tv-konsol på grund av gaming eller kontorsarbete. Detta innebär att du kommer att sitta stilla större delen av din dag framför en skärm. Val av gamingstol kommer att vara avgörande för hur bevämt du vill tillbringa din dag. Vi har valt de bästa gamingstolarna som finns på marknaden idag i vår gamingstol bäst i test. De utvalda stolarna är de bästa gamingstolarna på markanden men i olika prisklasser med allt från lyxig premiumklass till riktigt bra gamingstolar för billigare pris.

När du är på gång att köpa en gamingstol behöver du tänka på ergonomin och att välja en stol med korrekt ergonomi är en försäkring att slippa ryggproblem efter lång tids stillasittande. Det är rekommenderat att den gamingstol du väljer har ett bra justerbart svankstöd så att det kan anpassas till just din kroppsform. För att kunna ha dina armbågar i en korrekt höjd måste armstöden vara justerbara. Anledningen till detta är att om dina armbågar inte är i korrekt höjd kan axlarna dras upp omedvetet vilket leder till spänningar i både nacke och rygg. För att du ska kunna på en bra position på din kropp är det alltså viktigt att den gamingstol som du investerar i har åtminstone de grundläggande inställningarna och justeringarna. Samtliga gamingstolar i vår bäst i test har utrustats med bra justeringar och inställningar så att du ska kunna sitta bekvämt i timtal utan att känna stelhet eller värk. Stoppningen i gamingstolen har stor betydelse för din bekvämlighet men är också en smaksak. Många vill har väldigt mjuka stolar medan andra föredrar något fastare stoppning som HERO erbjuder eftersom det ger mer stöd till ryggen. En mindre mjuk gamingstol gör det lite lättare att bibehålla en bra hållning på kroppen, gör den lite mer hållbar men har egentligen inget med den ergonomiska designen att göra. Med andra ord är en väldigt bekväm och mjuk gamingstol eller en något mindre mjuk gamingstol endast med din preferens att göra.Vad som också har betydelse när det kommer till ergonomin är möjligheten att kunna ställa in höjden på din stol. Alla människor är skapade olika och en spelare kan exempelvis ha långa ben men en kortare överkropp, ha både långa ben och lång överkropp eller vara kortare än genomsnitts svensken och så vidare. När du investerar i en riktigt bra gamingstol ska du kunna nå golvet med dina fötter när du sitter ner. Du kommer att kunna få en riktigt bra kroppsställning via stolens justeringsmöjligheter. Du ska också se till att höjden på stolens armstöd går att justerar till din längd. Hos de bästa gamingstolarna kan du även justera nackkuddens höjd. Med andra ord bör stolen kunna anpassas till just din kropp för att kunna uppnå maximal komfort och bekvämlighet.

När du letar efter en gamingstol till dig själv eller kanske till din tonåring behöver du vara medveten om att de bästa gamingstolarna har rekommendationer runt vilken typ av användare de är designade för, särskilt när det gäller vikt och längd. Om en gamingstol till exempel är konstruerad för personer som är över 180 centimeter långa kommer stolen inte att vara funktionell för dig som är kortare oavsett hur snygg designen är eller hur smarta inställningar den har. Det finns inget som kan garantera att den stolen kommer att kunna ge dig det stöd din kropp behöver så var noga med att välja en gamingstol som passar din längd och vikt.

Vikten är som sagt en viktig del vid val av din gamingstol som passar dig bäst. Alla av de bästa gamingstolarna har en viktgräns. Om du överskrider viktgränsen riskerar du att stolen kommer att få kortare hållbarhet och kan gå sönder i förtid. Gamingstolen kan inte heller leva upp till den utlovade bekvämligheten. Var noga med att välja den gamingstol som passar just dig bäst och var försiktig med att välja en stol som rekommenderats av andra. Kom ihåg att val av gamingstolar är individuellt och en stol som passar din kompis perfekt kommer inte alltid att passa dig och din kroppsform och preferenser.Gamingstolens bredd är också viktigt att titta på eftersom en del av de bästa stolarna har smalare sits och ryggstöd medan andra stolar är bredare. För att kunna spela långa pass är det relevant att den gamingstol som du väljer har rätt passform och kan ge dig den bekvämlighet och komfort som du önskar.

Flera av de bästa gamingstolarna har funktioner som ger extra krydda till stolen som till exempel fällbara ryggstöd och gungning. Graden på stolens tiltningen varierar men vanligtvis ligger den på 12 grader. De fällbara ryggstöden kan lutas tillbaka ganska rejält även om även denna funktion varierar något från stol till stol. Man kan säga att detta är mer av en bonus funktion eftersom den egentligen inte används mycket vid spelsessioner utan används mer när du vill koppla av eller kanske titta på en film.Att välja den rätta och bästa gamingstolen för just dig är inte alltid enkelt och vår bäst i test ger dig bra rekommendationer för de bästa stolarna i olika prisklasser. Även om du har en lite mindre budget men vill investera i en av de lite dyrare premiumklassade stolarna finns det ofta möjlighet till delbetalning hos många återförsäljare. Var dock noga med att kontakta dem först så att du vet exakt vad som gäller och framförallt att du har råd.

De gamingstolarna som placerat sig i vår bäst i test är de bästa gamingstolarna på marknaden och de utvalda stolarna ger dig en bra bredd av stolar att titta när du tänker köpa en stol.
Den gamingstol som placerade sig bäst i vår test är Noblechairs HERO som har otroligt bra design, smarta funktioner och hög kvalitet. Även HERO den kan tyckas lite dyr för en del är stolen otroligt prisvärd i jämförelse med dyra kontorsstolar som säljs för tiotusentals kronor och ger fantastiskt mycket för pengarna. Stolen kan anpassas till de allra flesta spelares kroppsform genom alla sina smarta funktioner och inställningar plus att den klarar en vikt på 150 kilo samt har en bredare sits.Den välkända svenska tillverkaren Arozzi tillverkar gamingstolar av mycket hög kvalitet men som kostar mindre än de dyrare premiumstolarna. Företagets gamingstolar erbjuder dig mycket bra funktioner och inställningsmöjligheter samt hög komfort och bevkämlighet. Deras gamingstolar finns i lite olika prisklasser men du får mycket för dina pengar och dessutom riktigt snygg design.Samtliga stolar som platsat i vår bäst i test för bästa gamingstol håller hög kvalitet och komfort och är ett bra köp oavsett prisklass. Var noga med att den gamingstol du väljer är den perfekta gamingstolen för just dig så att du kan se fram emot långa spelsessioner eller timmar framför skrivbordet utan att drabbas av värk eller stelhet.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *