PC

streamdeck stream deck

Hitta bäst stream deck! – Stor guide 2022

Letar du efter det bästa verktyget för att underlätta ditt spelande? Om du gillar att dela din spelupplevelse med andra är ett stream deck ett måste. Nedan hittar du mer information om hur ett streamdeck underlättar för dig, vilka modeller som finns på marknaden och vad du bör tänka på innan du köper!

vpn

Vad är VPN? – Allt om VPN 2022

En VPN är ett virtuellt privat nätverk som gör att du kan ansluta till ditt företags nätverk på distans, samtidigt som du använder internet. Så vad innebär detta? Tja, säg att du är på semester och vill få lite arbete gjort. Du kan använda din VPN-anslutning för att på ett säkert sätt få tillgång till filer eller e-postmeddelanden som du har sparat hemma utan att behöva oroa dig för att hackare ska avlyssna dem. Låter ganska bra, eller hur?

Vattenkylning vs luftkylning – vilken är bäst 2022?

Du håller på att bygga din första dator. Vad väljer du, luftkylning eller vattenkylning? Luftkylning är billigare och lättare att installera, men den kan inte kyla lika bra som vattenkylning. Vattenkylning är dyrare i början, men den kan hålla din CPU kallare under längre tid. Vad ska du göra? I det här blogginlägget tar vi en titt på för- och nackdelar med var och en av dem så att du kan avgöra vilken som fungerar bäst för dina behov!

hårddisk

Extern hårddisk bäst i test 2022

Externa hårddiskar är en viktig komponent för säkerhetskopiering och lagring av data. Det här inlägget kommer att gå igenom vad vi anser vara de topp fem bästa externa hårddiskarna 2021. Letar du efter en bra extern hårddisk bör läsa den här artikeln!

streama spel

Guide: Så gör du för att streama spel 2022

Det har gått några år sedan streaming av videospel blev så populärt som det är nu. Det finns många sätt att streama idag, och det här blogginlägget kommer att gå igenom grunderna för hur man kommer igång med streaming 2022!

gaming laptop

Gaming laptop bäst i test 2022 – hitta din bästa gaming laptop

Det kommer ständigt ny teknik och det kan vara svårt att hålla sig uppdaterad. När du letar efter en ny bärbar dator är en av de viktigaste sakerna att tänka på hur bra den kommer att köra dina favoritspel. Vi har sammanställt det här inlägget för att hjälpa dig att hitta de bästa bärbara datorerna för spel som för närvarande finns på marknaden – ta en titt!