Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Om oss bakom Gaming365

Gaming365.se staff

Varför skapade vi Gaming365?

Gaming365 grundades under det tumultartade året 2020 för att vara en plats för gamers och andra spelfantaster. Vi är ett gäng trogna gamers och tv-spelare som har spelat själva sen barnsben. Vi brinner speciellt mycket för hårdvaran och för att hitta den bästa utrustningen. För visst gör en bra setup att spelen är både roligare och ger mersmak.

Vi vill göra det enklare (och billigare när det går) att spela. Vi hoppas du hittar mycket kul läsning hos oss.

Européers spelande

77%
Spelar minst 1 timma varje vecka
15%
Spelar minst 1 timma varje månad
8%
Spelar minst en gång per år

Källa: GameTrack-data, tillgängliggjord av IPSOS MORI och beställd av ISFE.

Spel som konstform

Spel kan vara ett trevligt sätt att få tiden att gå. Absolut. Men spel är också ett sätt att få ta del av en historia där du är i historien. När du är en del av historien eller spelmekaniken är du mer investerad i det som händer. Vi har skrattat, gråtit och sörjt med våra spel. När våra karaktärer plågas så plågas vi som spelare. Vi förstår deras plågan på ett helt annat sätt. Därför tycker vi att spel ska kunna ses som ett medium så som böcker eller film. Det kan vara ett sätt att berätta en story eller utforska ett sätt att lösa ett problem. Om du är intresserad av hur vi kom till den typer av spel vi har idag så har vi en artikel om Spel-historia.

Vad är din största spelupplevelse? De flesta gamers minns nog ett tillfälle när spelandet blev emotionellt. Kanske var det när en karaktär i ett spel dog, eller av olyckliga slut. Det är samma känslor som en bra film eller bok kan ge. Därför är spel en konstform.

Känner du dig lost?

Vi hoppas du hittar det du söker på vår sajt. Om du inte gör det kan du kontakta oss på info@gaming365.se eller kommentera direkt på inlägget som frågan gäller.